ikoner-visjonssiden4
Årets Frikfestival går av stabelen 21.–25. juli på Stavern Folkehøgskole, Fredtun.

Skyhøy gøy-faktor og samtidig peke på Jesus på Frik-festivalen

21.–25. juli går den årlige sommerfestivalen av stabelen. I år er det ikke Visjon, men FRIK-festival. Dette er festivalen for 13–19-åringer, og den finner sted på Stavern Folkehøgskole, Fredtun – og blir et samarbeidsprosjekt mellom FriBU og Frikirken.

I skrivende stund er ca 200 personer påmeldt til festivalen som har fokus på «Nye venner – ekstremt mye gøy – Jesus».

Vanligvis er Frik-festivalen et eget arrangement under Visjon – som en festival i festivalen» og tiltrekker seg deltakere fra hele landet. I år har Frik-festivalen tatt steget ut til å bli en selvstendig festival, og på grunn av koronatilstander, er den årets sommerfestival.

Portrettbilde av Solveig Bråtane som leder årets Frik-festival– Frik-festivalen er noe som betyr mye for ungdommene, og derfor er vi veldig glade for å arrangere det for dem i 2021. Det er en utrolig gøy uke, men i tillegg ser vi ungdommer som tar nye steg i tro! Det er stort å få være med på, og er virkelig verdt å legge til rette for! Derfor gleder vi oss veldig til å arrangere festivalen, som vil ha en skyhøy gøy-faktor, et godt fellesskap og som samtidig peker på Jesus, sier leder for Frik-festivalen Solveig Bråtane (bildet).

Det er ennå flere plasser ledig. Så om du vil melde deg på, klikk på lenken under:
Påmelding til Frik-festivalen 2021

Mer info om sommerfestivalen 2021