Kontakt oss

Synoden var fredag 10.6 de første til å se det nye magasinet. En gratis "smaksprøve" av VEIEN ble presentert i papir for delegatene. De kan ta med seg magasiner hjem, med oppfordringen om å kjenne på det og lese det på papir. Synodestyret har tatt høyde for tre utgaver pr år. Høsten 2022 vil første nummer kommer ut på 36 sider. Lanseringstilbudet er kroner 299 ut 2023. Det får man ved å vippse 299 kroner til  #753116

- Vi er stolte og glade for å lansere et helt nytt konsept. Vi står på skuldene til de mange som har lagd Budbæreren og nå ser vi framover og håper mange vil lese VEIEN. Jeg er glad for å fortsette som ansvarlig redaktør i Frikirken, sier Anne-Kristine Bjørgsvik Wiecek. - Vi i redaksjonen på fire mellom 25 og 52 år, vil her gi dere en smakebit av konseptet med VEIEN. 

- Vi har kalt det VEIEN og dette er vårt bidrag til Frikirken i 2022, sier ansvarlig for magasinet, Anne-Kristine B.Wiecek og utdyper: - Navnet VEIEN gir mange assosiasjoner for magasinet, satt i en sammenheng inn i vår kirke. Vi valgte ordet fordi "Veien" ser vi som et ydmykt utrykk. Vi er på en pilegrimsvei. Vi er i dialog. Vi er sammen. Vi  er på vei.... det gir assosiasjoner om bevegelse. Å følge Jesus er en prosess, en vei vi går hver dag. Vi ønsker å være en rasteplass til oss som er sammen på en vei, sier hun.

-Vi kommer til å ha flere faste spalter, slik at det er noen "veimerker" du vil kjenne igjen i hvert nummer. Vi vil dele mer av dette i dagene som ligger foran. 

------------

Innlegg til debattsiden sender man på mail til anne-kristine.wiecek@frikirken.no
Kommentarer til eksisterende innlegg, ønsker vi at du publiserer selv ved å bruke verktøyet Disqus. 
Andre henvendelser: bruk kontaktskjema for din henvendelse, så tar vi kontakt med deg.

Ansvarlig redaktør
Anne-Kristine Bjørgsvik Wiecek   

Epost : anne-kristine.wiecek@frikirken.no  Direkte telefon 996 43 438

Kontakt oss

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt