CroppedImage
Historisk: Magasinet VEIEN ble lansert på synodemøtet 10.6.2022.(Foto: Tedros Afeworki)

Lansering av det nye magasinet: VEIEN

Du kan lese magasinet på nett her. På synodemøtet ble det helt rykende ferske magasinet «VEIEN» lansert. Delegatene var de første til å få se og kjenne på det nye magasinet. Dette er en første "smaksprøve" på det som skal bli et 36-siders magasin.

Bla i magasinet, helt gratis!

Les magasinet her!

Denne synoden bestemte på det digitale møtet i juni i 2021 at det skulle komme et nytt magasin, med uavhengig redaktør og det fikk de: Synoden var fredag 10.6 de første til å se det nye magasinet. En gratis "smaksprøve" av VEIEN ble presentert i papir for delegatene. De kan ta med seg magasiner hjem, med oppfordringen om å kjenne på det og lese det på papir. Lanseringstilbudet er kroner 299 ut 2023. Det får man ved å vippse 299 kroner til  #753116

- Vi er stolte og glade for å lansere et helt nytt konsept. Vi står på skuldene til de mange som har lagd Budbæreren og nå ser vi framover og håper mange vil lese VEIEN. Jeg er glad for å fortsette som ansvarlig redaktør i Frikirken, sier Anne-Kristine Bjørgsvik Wiecek. - Vi i redaksjonen på fire mellom 25 og 52 år, vil her gi dere en smakebit av konseptet med VEIEN. 

- Vi har kalt det VEIEN og dette er vårt bidrag til Frikirken i 2022, sier ansvarlig for magasinet, Anne-Kristine B.Wiecek og utdyper: - Navnet VEIEN gir mange assosiasjoner for magasinet, satt i en sammenheng inn i vår kirke. Vi valgte ordet fordi "Veien" ser vi som et ydmykt utrykk. Vi er på en pilegrimsvei. Vi er i dialog. Vi er sammen. Vi  er på vei.... det gir assosiasjoner om bevegelse. Å følge Jesus er en prosess, en vei vi går hver dag. Vi ønsker å være en rasteplass til oss som er sammen på en vei, sier hun.

-Vi kommer til å ha flere faste spalter, slik at det er noen "veimerker" du vil kjenne igjen i hvert nummer. Vi vil dele mer av dette i dagene som ligger foran. 

-Vi sender noen magasiner med delegatene, så ta kontakt med "din" delegat når hun eller han kommer hjem, forteller Wiecek. -Vi vil være tilstede på sommerfestivalen med magasiner og vi har også håp om å kunne sende ut "smaksprøven" til de som abonnerte på Budbæreren, sier Wiecek som presiserer at det har væt stor rift om magasinene på synodemøtet. 1000 utgaver ble revet bort og delegatene tok med seg blader tilbake til menighetene.

* Dette nettstedet vil selvsagt få nytt navn om noen få dager, i tråd med det nye navnet.