aktiviteter-2
Kathrine Stampe og foreldrene hennes fra Moss Frikirke, koser seg med ulike "landsbyaktiviteter" i det fine sommerværet. I dag har de laget skjerf!

Moro for store og små i Stavern

Frikirkens sommerfestival "Videre Sommer" og ungdommens egne "FRIK-festival" samler hundrevis av glade deltakere ved Stavern folkehøyskole denne uka.


Alle deltakere på festivalen bor i «landsbyer» som består av cirka 50  personer, etablert i campingområdene ved Stavern folkehøyskole.  Landsbyene har daglige samlinger på formiddagen, med aktiviteter og felles lunsj.

Se flere bilder fra Videre Sommer her

Fredag var det laging av skjerf som stod på programmet, og her ser vi landsby nr. 8 i full aksjon. Denne landsbyen består av medlemmer fra menighetene i Moss, Greåker, Sarpsborg og Råde.  

Tunet er festivalens naturlige samlingssted, og her myldrer det av liv fra morgen til kveld. 

Torsdag kunne deltakere som ønsket det, bli med synodeleder Jarle Skullerud på en vandring fra Mølen til korset i Helgeroa.

Frikirkens utsendinger til Japan er med på festivalen, og på lørdag holdes det tradisjonelle misjonsløpet der inntektene går til misjonsarbeidet i Japan. Pengene som samles inn går til arbeid blant hjemløse, bønnehuset i Nagoya, undervisning til barn og ungdom om selvbilde, kropp og sex, materiell til evangelisering og støtte til lokale frivillige som legger ned mange timers arbeid i evangelisering og disippelgjøring, men som personlig har det svært trangt økonomisk.